Međunarodna izložba pasa svih rasa u organizaciji Kinološkg saveza Republike Srbije održaće se u nedelju 3. novembra na Beogradskom sajmu. Za titulu najlepšeg psa izložbe takmičiće se oko 1000 pasa svih rasa, a u okviru manifestacije biće održan Agility Show, Junior Handling kao i izbor za najlepseg psa mešanca. Izložba sitnih životinja, povodom 30. godina postojanja Udruženja odgajivača sitnih životinja Avala-Beograd biće organizovana dan ranije u subotu 2. novembra.

KSS logoDrugi put ove godine u organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije biće organizovana najveća kinološka manifestacija u našoj zemlji. Na Beogradskom sajmu se dva puta godišnje održava Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd, koja u proleće označava početak, a na jesen kraj kinološke sezone u Srbiji. Na 53. Međunarodnoj izložbi pasa svih rasa – CACIB Beograd predstaviće se više od 1000 pasa iz oko 30 zemalja koje će se takmičiti za titulu najlepšeg u nekoliko kategorija. Pse će ocenjivati 20 istaknutih domaćih i međunarodnih kinoloških sudija.

Izlozba pasa - Milos PericProgram manifestacije obogatiće i sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa „Agility Show“ i izbor za najboljeg mladog vodiča psa „Junior Handling. Osim toga, pod sloganom „Svaki mešanac je poseban, a samo jedan je najmešanac“ održaće se izložba za najlepšeg psa mešanca koju organizuje „ORCA“. Svi posetioci izložbe mešanaca dobiće poklone kao i šarmantnu ORCA maramu.

Tokom 53. Međunarodne izložbe pasa svih rasa posetiocima će se predstaviti i brojni proizvođači hrane, opreme i kozmetičkih preparata za pse.
Izložba je otvorena od 8 do 16 sati, a cena ulaznice je 250 dinara.

avalaplakat2013Subota je rezervisana za Izložbu sitnih životinja koju povodom velikog jubileja, 30. godina postojanja, organizuje Udruženje odgajivača sitnih životinja Avala-Beograd. Manifestacija namenjena ljubiteljima sitnih životinja će biti otvorena za posetioce od 10 do 18 sati, dok je u nedelju otvorena do 14 časova.